Her er 4 ting du skal have på, når det er koldt udenfor

Det er ikke altid lige sjovt at gå udendørs, når det er koldt udenfor, men der er nogle ting, du kan gøre for at holde varmen. Det handler især om at vælge det rette tøj. Her er 4 ting, du skal have på, når det er koldt udenfor.

1. Vælg det rigtige undertøj

Det er utroligt vigtigt, at du vælger det rigtige undertøj, når det er koldt udenfor. Det er her, du skal have dine varmeste lag på. Vælg undertøj i uld eller syntetiske fibre, der kan transportere sved væk fra kroppen. Her er skiundertøj altid et godt valg. Sørg for at købe det i den rigtige størrelse, så det ikke er for stramt, da der gerne skulle være lidt luft mellem din hud og undertøjet, så varmen (altså luften imellem hud og tekstil) kan blive varmet op.

2. Vælg det rigtige mellemlag

Det er vigtigt, at du vælger det rigtige mellemlag, når det er koldt udenfor. Her vil du igen have gavn af uld eller syntetisk tekstil. Du kan også vælge at tage et isolerende mellemlag på. Her skal du være opmærksom på, at du ikke bliver våd af sveden, da dette vil ødelægge isoleringen.

3. Vælg det rigtige yderste lag

Dit yderste lag er det lag, der skal modstå vind og vejr. Her skal du vælge et lag, der er vindtæt, men samtidig åndbart. På den måde sikrer du, at du kan transportere sveden væk fra din krop og ud af dit tøj.

4. Vælg de rette accessories

Der er nogle accessories, du skal have på, når det er koldt udenfor. Her kan du f.eks. vælge et par varme vanter, skind eller ej. Det er vigtigt, at dine fingre ikke fryser, da de er meget udsatte for frost.

5. Vælg det rigtige hovedbeklædning

Når det er koldt udenfor, er det vigtigt, at du også tænker på dit hoved. Det er nemlig vigtigt, at dit hoved ikke bliver for koldt, da kroppen bruger en hel del energi på at holde din krop varm, hvis det er koldt.

Konklusion

Nu har vi kigget nærmere på, hvordan du kan holde varmen, når det er koldt udenfor. Det handler udelukkende om at vælge det rette tøj både inderst og yderst. Det er også vigtigt, at du vælger det rigtige mellemlag og undertøj, så du kan holde varmen i kroppen.