Find din indre Harry Potter frem i weekenderne

Er du også en af de mange, der elsker Harry Potter-universet og magien i det? Så er du ikke alene! Faktisk er der millioner af mennesker, der er faldet for den fantastiske verden, som J.K. Rowling har skabt. Lige fra bøgerne til filmene og forlystelsesparkerne – der er mange måder at opleve magien på. Men hvad med at tage det hele et skridt videre og finde din indre Harry Potter frem i weekenderne? Lad os se på nogle måder, du kan gøre det på.

 1. Læs bøgerne igen
  Der er intet som at blive taget med tilbage til Hogwarts og opleve historien om Harry Potter. Så tag bøgerne frem igen og fordyb dig i den magiske verden, hvor alt kan ske. Det er ikke kun underholdende, men også en fantastisk måde at slappe af på i weekenden.
 2. Se filmene igen
  Hvis du har læst bøgerne en million gange, kan du også tage dig tid til at se filmene igen. Det er en anden måde at opleve historien på og genopfriske minderne om dine yndlingskarakterer.
 3. Besøg Wizarding World of Harry Potter
  Hvis du nogensinde har drømt om at besøge Hogwarts og lære magi, så er Wizarding World of Harry Potter i Florida lige et besøg værd. Her kan du opleve den fortryllende verden med dine egne øjne. Fra at gå på Diagonalstræde til at besøge Gringotts Bank – det er som at træde ind i bøgerne.
 4. Prøv en Harry Potter-inspireret middag
  Hvad med at invitere venner og familie til en Harry Potter-inspireret middag i weekenden? Du kan servere butterbeer eller prøve at lave nogle af de retter, der er beskrevet i bøgerne. Det er en sjov måde at tilbringe aftenen på, og du kan samtidig nyde den magiske stemning.
 5. Lær at trylle
  Hvem har ikke drømt om at lære at trylle ligesom Harry Potter? Der er mange onlinekurser, hvor du kan lære nogle tricks og trylleformularer. Du kan også tage en klasse i den lokale trylleskole, hvis der er en i nærheden. Det er en sjov og anderledes aktivitet, som du og dine venner kan lave i weekenden.

Der er mange måder at finde din indre Harry Potter frem i weekenden. Uanset om du tager bøgerne frem igen eller prøver en Harry Potter-inspireret middag, er der masser af magisk sjov at have. Så tag dine venner eller familie med på en rejse til Hogwarts og oplev, hvor fantastisk Harry Potter-universet er.