De bedste julehistorier til børn

Det er ikke noget hemmelighed, at børn elsker jul. Og hvad er ikke mere hyggeligt end at sidde sammen med sine børn og læse en god julehistorie? Der er mange gode julehistorier derude, men det kan være svært at finde dem. Derfor har vi her lavet en liste med de bedste julehistorier, så du kan finde lige den historie, der passer til dine børn.

Julemandens lille hjælper

Julemandens lille hjælper er en klassisk julehistorie om Nisse, der drømmer om at komme ud i verden og opleve noget andet end at passe på julemandens rensdyr. En dag tager han afsted, og får mange spændende oplevelser. Men snart finder han ud af, at det ikke er så sjovt at være alene, og han savner sin familie og venner. Til sidst finder han hjem igen, og er glad for at være tilbage.

Jul i Æblehuset

Jul i Æblehuset er en hyggelig julehistorie om en lille pige, der bor i et æblehus. Hun elsker jul, og glæder sig til at pynte huset og have gæster. Men en dag bliver hendes æblehus trist og gråt, og det ser ud som om julen aldrig kommer. Men så finder hun ud af, at hun kan gøre noget for at få julen til at komme igen.

Julemandens rensdyr

Julemandens rensdyr er en sød og hyggelig julehistorie om rensdyret Rudolf, der gerne vil være med til at trække julemandens slæde. Men hans far siger, at han ikke er stærk nok. En dag får Rudolf et vigtigt opkald, og får mulighed for at vise, hvor stærk han egentlig er.

Julemanden kommer til byen

Julemanden kommer til byen er en sjov julehistorie om julemanden, der kommer til en lille by for at give gaver til børnene. Men byens børn er ikke særlig glade for jul, og julemanden får en kold modtagelse. Men så finder han ud af, at børnene faktisk godt kan lide jul, de ved bare ikke hvordan de skal vise det.

Jul i skoven

Jul i skoven er en hyggelig julehistorie om et lille rådyr, der bor i skoven. Han elsker jul, og glæder sig til at gå på jagt efter de bedste juletræer. Men en dag bliver han så træt, at han må lægge sig ned for at hvile sig. Mens han sover, får han et dejligt besøg af nogle venner, der har gjort sig klar til jul.